1 kg vaddisznócomb, 2 fej vöröshagyma, vegyes zöldség, rozmaring, 5 dl vörös bor, olívaolaj, 2 gerezd fokhagyma, 1 zeller, 1 szál sárgarépa, 1 db erős paprika, 2 dl húsleves.
A vaddisznócombot jól megmossuk, szárazra töröljük, bedörzsöljük vöröshagymával, hozzáadjuk a párolt zöldséget, a rozmaringot, és a fűszereket, leöntjük vörös borral, és ebben a páclében legalább egy napig érleljük a húst.
Azután hőálló sütőedényben, kevés olívaolajon megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát, az összezúzott fokhagymát, zellert, sárgarépát, és a karikákra szeletelt erős paprikát. Beletesszük a combot a páclével együtt, és puhára főzzük. Ha kell, kevés húslevest öntünk hozzá.
Amikor kellően megpuhult, a saját leve pedig elpárolgott, minden oldalát pirosra sütjük. Ezután kivesszük, és deszkán felszeleteljük. Tálra tesszük, a húsos szafttal leöntjük, és tálaljuk.