különleges receptek

különleges receptek

Vörösboros szarvasragu x

Ételkülönlegességek

2020. május 04. - Házi praktikák

80 dkg szarvascomb, 40 dkg erdei gomba, 10 dkg paradicsompüré, 2 fej vöröshagyma, 15 dkg vaj, 5 dl vörösbor, só, olaj,bors, babérlevél, liszt, 2 db paradicsom.

 A húst megmossuk és kockára vágjuk. A hagymát finomra aprítjuk és vajon üvegesre pároljuk Hozzáadjuk a paradicsompürét és barnára pirítjuk.

Ekkor a paradicsomokat is bele szeleteljük. ezután beletesszük a húst, a babérlevelet, sózzuk, borsozzuk. Az egészet fedő alatt puhára pároljuk. Főzés közben hozzáöntjük a bor nagy részét.

Amikor már majd nem kész, belevágjuk az erdei gombákat. Zsírjára pirítjuk, megszórjuk liszttel, felengedjük a maradék vörösborral és jól felforraljuk.

vorosboros_erdei_gombas_szarvasragu.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tauszrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr515658690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása