4 db borjúszelet felsálból vagy karajból, 10 dkg gomba, 2 szál sárgarépa, 15 dkg mirelit kukorica, 15 dkg mirelit zöldborsó, 15 dkg brokkoli, 15 dkg kelvirág, vaj, só, bors, cukor, petrezselyem zöldje, olaj, 3 db paradicsom, 1 db padlizsán.
A borúszeleteket kissé megveregetjük, sózzuk.
A zöldségeket külön-külön forrásban levő sós vízben megfőzzük (nem túl puhára).
A gombát kockára vágjuk, vajon megpároljuk, hozzáadjuk a már főtt zöldségeket, szükség szerint sóval, borssal, cukorral ízesítjük, végül a finomra vágott petrezselyem zöldjét is hozzáadjuk.
A hús mindkét oldalát kevés olajon megsütjük, majd egy tálba helyezzük. Rátesszük az elkészített zöldségeket, néhány sült paradicsommal vagy sült padlizsán szelettel köríthetjük.