különleges receptek

különleges receptek

Édes töksaláta x

Ételkülönlegességek

2020. június 25. - Házi praktikák

40 dkg édes tök (sütőtök), 20 dkg fiatal karalábé, 20 dkg savanyú alma, 1 fej piros saláta, olívaolaj, 1 db citrom, só, fehér bors, cukor.

A tököt és karalábét megtisztítjuk, és külön-külön forrásban lévő, sóval, cukorral ízesített vízben mintegy 5 percig főzzük. Ezután leszűrjük és levét jól lecsepegtetjük.

Mindkettőt egy keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a kockára vágott, megtisztított almát. A piros salátát rátépkedjük, és olajjal, sóval, citrommal, fehér borssal, cukorral ízlés szerint ízesítjük, lazán összekeverjük, jól lehűtve tálaljuk.

edes_toksalata.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tauszrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr2915921378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása