50 dkg lapocka, 2 fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, 2 szál sárgarépa, gyömbér, szójaszósz, olívaolaj, só, bors, mentalevél, citromlé, snidling, 1 db paradicsom, 1 db zöldpaprika.
Miután megmostuk a húst vékonyra szeleteljük, összekeverjük a szójaszósszal, citromlével leöntjük, sózzuk, borsozzuk, és a hűtőbe tesszük.
A zöldségeket megtisztítjuk. A gyömbért és a fokhagymát vékonyan leszeleteljük, a sárgarépát hosszú csíkokra vágjuk, a vöröshagymát apróra daraboljuk.
Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, rózsaszínűre sütjük benne a gyömbért, a fokhagymát, majd rátesszük a felcsíkozott húst, sózzuk és citromlével megöntözzük, folyamatosan keverve sütjük.
Közben a felforrósított olajban beleforgatjuk a sárgarépát, a hagymát, majd ráöntjük a szójaszószt. Megkeverjük, párpercig pirítjuk, és hozzáadjuk a húshoz. Meleg rizzsel tálaljuk.