különleges receptek

különleges receptek

Pácolt chilis csirkecomb x

Ételkülönlegességek

2020. december 08. - Házi praktikák

         4 db csirkecomb, 3 gerezd fokhagyma, paradicsompüré, 1 db chilipaprika (vagy erős hegyes paprika), rozmaring, olívaolaj. Poré hagyma, só, bors, tárkony, mustár, 30 dkg tészta. 

Elkészítjük a pácot paradicsompüréből, zúzott foghagymából, chilipaprikából, rozmaringból, olívaolajból és sóból, majd péppé keverjük, és bekenjük vele a csirkecombokat. Ezután olajjal kikent tepsibe helyezzük, és a sütőben készre sütjük. 

A tésztát kifőzzük, majd leszűrjük Közben a maradék fokhagymát, a felkarikázott póréhagymát és chilipaprikát olajon megpároljuk, és a tésztát beleforgatjuk. A hús alatt képződött, felforrósított pecsenyelevet ráöntjük, és rátesszük a sült combokat. Tányéron tálaljuk. 

pacolt_csirkecomb.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tauszrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr8116322176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása