40 dkg marhapacsni, 3 db paradicsom, 1 evőkanál paradicsompüré, 2 fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl húsleves, 1 dl kaukázusi kefir, olaj, só, bors, pirospaprika, köménymag.
Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a felaprított hagymát és a zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk a kockára vágott marhahúst és fehéredésig sütjük. Sóval, borssal, pirospaprikával, köménymaggal ízesítjük. Hozzáadjuk a paradicsomot, felöntjük a húslevessel, majd paradicsompürével és oregánóval ízesítjük. Fedő alatt 40 percig főzzük. A tűzről levesszük, belekeverjük a kaukázusi kefirt (vagy joghurtot).
Tálaláskor fehér kenyeret kínálunk hozzá, de kedvelt a főtt tészta is.