különleges receptek

különleges receptek

Töltött padlizsán

1200 elfelejtett ételkülönlegesség

2020. május 02. - Házi praktikák

4 db apró padlizsán, 2 db kemény tojás, 15 dkg gomba, 3 db  paradicsom,  3 db zöldpaprika, 10 dkg vaj, 10 dkg reszelt sajt, só, bors, petrezselyemzöld.

A padlizsánokat megmossuk és sütőben félig megsütjük.

Sütés után félbevágjuk, belsejét kivájjuk és kockára vágjuk, ugyanígy kockára vágjuk a kemény tojást, gombát, paradicsomot, zöldpaprikát is.

Mindezt a vajon hirtelen átpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk finomra vágott petrezselyemzölddel és visszatöltjük a padlizsánokba.

Reszelt sajttal megszórjuk és sütőben még 10 percig sütjük. Kivesszük a sütőből, szépen elhelyezzük, és tálaljuk.

toltott_padlizsan10.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tauszrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr9315654636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása