4 szelet marhafelsál vagy fehérpecsenye, 2 dl sör, 1 db sárgarépa, 1 db fehérrépa, só, bors, 1 fej vöröshagyma, 2 evőkanál olaj, 1 gerezd fokhagyma, mustár.
Az olajban üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a fokhagymát, a megtisztított, karikára vágott zöldséget, és rátesszük a kivert, megsózott, mustárral bekent, fűszerezett hússzeleteket. (Arra vigyázzunk, hogy a hús ne legyen túl vékony, mert sütés alatt kiszárad). Majd az egészet egy kissé megpirítjuk, fölengedjük a sörrel, és is lángon puhára pár
Tálaláskor a húst kivesszük, a mártást tésztaszűrőn átnyomjuk, és a pecsenyére öntjük.Bármilyen salátát adhatunk hozzá.
Megjegyzés: A hús íze jobb lesz, ha sütés előtt sörben egy-két órát áztatjuk, és mustárral is bekenjük. A sörtől és a mustártól a marhahús puhább, zamatosabb lesz.