4 db vadnyúlcomb, 3 szál sárgarépa, 2 szál fehérrépa, 2 fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, cukor, olaj 4 dl tejföl, 2 dl tejszín, 1 evőkanál liszt, 1 dl fehér bor, 1 db citrom leve, só, bors, mustár, babérlevél.
Felhasználás előtt 3 nappal a nyulat bepácoljuk. A páclevet elkészítjük leveszöldségből, hagymából, fűszerezzük babérlevéllel, borssal, majd puhára főzzük. Amikor a zöldség már félpuha, hozzáadjuk az ecete és a bort. Az egészet ráöntjük a lehártyázott nyúlcombokra úgy, hogy a húst teljesen ellepje, megsózzuk. Három napig a páclében hagyjuk.
Ezután a húst kiemeljük a pácléből, a csíkokra vágott szalonnával megtűzdeljük. A serpenyőben, kevés forró olajban mindkét oldalát elősütjük. A megmaradt olajban a cukrot megpirítjuk, körbe rakjuk a karikára vágott sárgarépát, fehérrépát, vöröshagymát, fokhagymát, és megpirítjuk, majd liszttel megszórjuk és hideg vízzel felengedjük. Ezután beletesszük az előre lesütött nyúlcombokat, mustárt, borsot, babérlevelet, kevés fehér bort adunk hozzá és addig főzzük, míg a combok puhák nem lesznek.
A tejfölt, a tejszínnel és egy evőkanál liszttel simára keverjük, ezzel habarjuk be az alapmártást. Jól felforraljuk, sóval, cukorral, citromlével ízesítjük, finom szűrőn átszűrjük. A nyúlcombokat tálra tesszük, a mártással tálaljuk.