különleges receptek

különleges receptek

Bárányragu (013)

Ételkülönlegességek

2020. szeptember 02. - Házi praktikák

                       50 dkg csontos bárányhús, 1 dl tej, 20 dkg gomba, olaj, liszt, 2 dl tejfölt, só, bors, tárkonyecet,                           petrezselyemzöld, 2 dl vörösbor.   

A megtisztított, kockára vágott bárányhúst két liter vízzel és tejjel leöntjük, sóval, borssal fűszerezve megfőzzük. Közben a gombát az olajban sóval, borssal addig pároljuk, míg saját levét el nem főtte. Ekkor meghintjük a liszttel, és borral felengedve a levesbe öntjük, majd együtt forraljuk, tárkonyos ecettel ízesítjük.

Belekeverjük a tejfölt, a tetejére finomra vágott petrezselymet szórunk, és tálaljuk.

baranyragu.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tauszrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr9816186762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása