3 db csirkecomb, 3 db citrom, rozmaring, cukor, őrölt fahéj, olívaolaj, 2 gerezd fokhagyma, só, bors, 2 dl fehérbor, étkezési keményítő.
A megmosott combokat tálba tesszük, majd leöntjük páclével. A páchoz a rozmaringot finomra vágva elkeverjük 2 citrom levével, a cukorral, a fahéjjal, az olívaolajjal, az áttört fokhagymával, sóval, borssal. Letakarjuk, és a hűtőben egy éjszakán át pácoljuk. Közben néhányszor megforgatjuk.
A combokat tepsibe tesszük, rálocsoljuk a pácot, aláöntjük a bort, lefedve a sütőben puhára pároljuk, majd pirosra sütjük.
Ha bormártást készítünk hozzá, a pecsenyelevet egy külön edénybe leszűrjük, hozzáadjuk a borban elkevert keményítőt, és besűrítjük. Sózzuk, borsozzuk.
Végül a combokat tálra helyezzük, citromszeletekkel, rozmaringgal díszítjük. Csészében külön mellékeljük a bormártást.