40 dkg paradicsom, 3 db közepes padlizsán, 25 dkg krumpli, 2 db tojás, 1 db paprika, só, bors, olaj, borecet, 1 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, bazsalikomlevél, olívaolaj.
Először a padlizsánt készítjül elő. Megmossuk, és 2 centis karikákra felszeleteljük, sózzuk, majd pár percig pihentetjük, hogy elveszítse kesernyés levét. Ezután a szeleteket kinyomkodjuk, és oldalanként pár percig megsütjük. Kiterítve hagyjuk kihűlni.
Közben a krumplit sós vízben puhára, a tojásokat pedig keményre főzzük. A felszeletelt krumplit beletesszük a páclébe (borecet, só,, bors, olívaolaj). A páchoz adjuk még az apróra vágott hagymát és az áttört fokhagymát.
A paradicsomokat és a papikát megmossuk, felszeleteljük, és tálra helyezzük. Tetejére tesszük a padlizsánokat, a felszeletelt tojásokat, a páclében áztatott krumplikat, meglocsoljuk a páclével, borsozzuk. Bazsalikommal díszítjük.