50 dkg pisztránghalfilé, 1 fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 db csípős paprika, 1 db paradicsom, 2 szál sárgarépa, 2 db fehérrépa, 1 db krumpli, 1 db cékla, 2 db cukkini, só, bors, mustár, gyömbér, olaj, reszelt torma, 5 dl vörösbor., 1 db citrom.
A halfilét feldaraboljuk, sózzuk. A felforrósított olajon mindkét oldalát hirtelen megpirítjuk, majd áttesszük egy tepsibe, hozzáadjuk az olívaolajat, a zúzott fokhagymát és a gyömbért. Mellé tesszük a zöldségeket, a szeletelt paradicsomot, a paprikát, a krumplit, cukkinit és a céklát. Sózzuk, borsozzuk, és aláöntjük a bort. Sütőbe téve az egészet puhára pároljuk.
Tálaláskor a halakat tányérra helyezzük, mellé rakjuk a megfőtt zöldségeket, a szeletelt citromot és a mártást. A mártáshoz a felforrósított olajat összegyúrjuk a liszttel és a borral, elkeverjük benne a mustárt, ráreszeljük a tormát.