1 kg savanyú káposzta, 1 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 3 db paradicsom, 50 dkg bacon, 4 db egész csirkecomb, só, bors, pirospaprika, olaj, majoránna, 3 dl fehérbor, bazsalikom, 15 dkg kolbász.
A combokat megmossuk, a felső részt levágjuk. Bedörzsöljük sóval, meghintjük pirospaprikával, borssal. Egy nagy tepsiben felforrósítjuk az olívaolajat, beletesszük a húsdarabokat, és a felszeletelt kolbászt, körbe rakjuk a karikára vágott zöldpaprikával, a felaprított hagymával, a zúzott fokhagymával, majd az egészet betakarjuk baconszelettel, meglocsoljuk fehérborral. A tepsit betoljuk a sütőbe, a combokat aranypirosra sütjük. Amikor már megpuhult, beleforgatjuk a megmosott, felaprított savanyú káposztát, fűszerezzük. Pár percig főzzük, hogy a leve kissé elfőjön. Rászeleteljük a paradicsomot, megszórjuk bazsalikommal, és rizskörettel tálaljuk.