különleges receptek

különleges receptek

Barna húsleves (15)

Ételkülönlegességek

2020. december 28. - Házi praktikák

       

           50 dkg marhacomb, 1 szál sárgarépa, 1 szál fehérrépa, 1 fej vöröshagyma, zeller, 2 liter marhahúsleves, só, bors,  petrezselyemzöld, tárkony, kapor, babérlevél, 1 fej gomba.

A marhahúsból tenyérnyi szeleteket vágunk, puhára kiverjük. Serpenyőbe olajat öntünk, felforrósítjuk, a hússzeleteket beletesszük, felöntjük vörösborral, és barnára sütjük. Amikor már teljesen megbarnult, ráöntjük a húslevest, megfűszerezzük, hozzáadjuk a felszeletelt erdei gombát, majd tovább főzzük. Közben apróra vágott  leveszöldséget vágunk bele. 

Ha elkészült, a hús  és a zöldség teljesen megpuhult,  levesszük a tűzről, a felületéről leszedjük a zsírt, hagyjuk ülepedni. Ha magyarosan készítjük, berántjuk vagy habarjuk. 

barna_leves.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tauszrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr4416358670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása