50 dkg tengeri halfilé, 20 dkg trappistasajt, 1 gerezd fokhagyma, 1 db cukkini, 1 db padlizsán, 1 db zöldpaprika, petrezselyem, olaj, só, bors, oregánó, vegyes zöldség, 3 dl vörösbor
A halfilét sóval bedörzsöljük és olajjal kikent tepsibe helyezzük. Közben elkészítjük a zöldségeket. A sárgarépát, a fehérrépát apróra vágjuk, a vöröshagymával együtt sós vízben félpuhára főzzük, leszűrjük, majd a halra terítjük. Az egészet felöntjük a vörösborral. Ezután a tepsit körbe rakjuk vágott cukkinival, padlizsánnal és zöldpaprikával. Oregánóval megszórjuk, borsozzuk. A tepsit betoljuk a sütőbe, és a halat meg a zöldséget puhára sütjük.
Tálaláskor a halat a zöldséggel együtt tányérra rakjuk, megszórjuk reszelt sajttal, petrezselyemmel.