különleges receptek

különleges receptek

Kolbászos csirkecomb (246)

Ételkülönlegességek

2021. január 22. - Házi praktikák

   

          15 dkg, 4 db csirkecomb, 1 db tojás, só, bors, petrezselyem, 1 gerezd fokhagyma, 1 db zsemle, olívaolaj,  2 db paradicsom, 1 db zöldpaprika, 1 db csípős paprika, 5 dl sajtkrém. 

A csirkecombokat megmosom, letörölgetjük, befűszerezzük, sóval, borssal bedörzsöljük. 

Közben elkészítjük a tölteléket. Vízbe beáztatjuk a zsemlét, jól kinyomkodjuk. Hozzákeverjük a tojást, az apróra kockázott kolbászt, a zúzott fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk. 

A combok bőrét óvatosan fellazítjuk, majd evőkanállal belenyomkodjuk a tölteléket, kívülről megkenjük olívaolajjal, tepsibe téve betoljuk a sütőbe, és kb. egy órát sütjük. 

 A megsült combokat a meleg tálra tesszük, körbe rakjuk félbevágott paradicsommal, felszeletelt édes paprikával, kerülhet bele csípős paprika is. Külön tálban tálalhatunk hozzá sajtkrémet is. Illik mellé a ropogósra sült krumpli is. 

kolbaszos_csirkecomb_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tauszrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr9316399228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása