15 dkg, 4 db csirkecomb, 1 db tojás, só, bors, petrezselyem, 1 gerezd fokhagyma, 1 db zsemle, olívaolaj, 2 db paradicsom, 1 db zöldpaprika, 1 db csípős paprika, 5 dl sajtkrém.
A csirkecombokat megmosom, letörölgetjük, befűszerezzük, sóval, borssal bedörzsöljük.
Közben elkészítjük a tölteléket. Vízbe beáztatjuk a zsemlét, jól kinyomkodjuk. Hozzákeverjük a tojást, az apróra kockázott kolbászt, a zúzott fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk.
A combok bőrét óvatosan fellazítjuk, majd evőkanállal belenyomkodjuk a tölteléket, kívülről megkenjük olívaolajjal, tepsibe téve betoljuk a sütőbe, és kb. egy órát sütjük.
A megsült combokat a meleg tálra tesszük, körbe rakjuk félbevágott paradicsommal, felszeletelt édes paprikával, kerülhet bele csípős paprika is. Külön tálban tálalhatunk hozzá sajtkrémet is. Illik mellé a ropogósra sült krumpli is.