50 dkg csirkemellfilé, 20 dkg camembert sajt, 20 dkg bacon, 1 fej saláta, 1 fej káposzta, 1 fej vöröshagyma, só, bors, borecet, olívaolaj., tejföl.
A melleket vágjuk úgy be, hogy szét lehessen nyitni, sózzuk, borsozzuk. Készítsük el a tölteléket. A sajtot vágjuk akkorákra, hogy beférjenek a húsokba. Tejföllel puhítsuk meg. Ha betöltöttük, tekerjük be őket baconnal, tegyük tepsibe, és toljuk be a sütőbe. Kb. 15 percig pirítsuk.
Közben állítsuk össze a salátát a csíkokra vágott fejessalátából, felaprított káposztából, felszeletelt vöröshagymából. A borecetet és az olívaolajat keverjük össze mustárral, cukorral. Az egészet öntsük rá a salátára, sózzuk, borsozzuk, és a hús mellé tálaljuk.