különleges receptek

különleges receptek

Tatárbifsztek

Ételkülönlegességek

2021. március 03. - Házi praktikák

         

   

50 dkg bélszín (vagy hátszín), 4 db tojás, 5 dkg vaj, 1 fej vöröshagyma, só, bors, mustár, pirospaprika, ketchup, konyak vagy vörösbor. 

A húst éles késsel vágjuk nagyon apróra, vagy kétszer daráljuk le, hogy pépes legyen, az egészet tegyük egy tálba, adjuk hozzá a megpuhított vajat, a finomra vágott hagymát, a sót, borsot, mustárt, pirospaprikát, ketchupot. valamint a tojások sárgáját. Jól keverjük össze, és öntözzük meg a konyakkal (vagy vörösborral), majd tesszük a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.  

Amikor kivettük a hűtőből húst, tegyük tányérokra, hogy mindenki maga ízlése szerint tovább ízesítse. Meleg zsemleszeleteket kínáljunk hozzá. 

 

       50 dkg bélszín (vagy hátszín), 4 db tojás, 5 dkg vaj, 1 fej vöröshagyma, só, bors, mustár, pirospaprika, ketchup, konyak vagy vörösbor. 

A húst éles késsel vágjuk nagyon apróra, vagy kétszer daráljuk le, hogy pépes legyen, az egészet tegyük egy tálba, adjuk hozzá a megpuhított vajat, a finomra vágott hagymát, a sót, borsot, mustárt, pirospaprikát, ketchupot. valamint a tojások sárgáját. Jól keverjük össze, és öntözzük meg a konyakkal (vagy vörösborral), majd tesszük a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.  

Amikor kivettük a hűtőből húst, tegyük tányérokra, hogy mindenki maga ízlése szerint tovább ízesítse. Meleg zsemleszeleteket kínáljunk hozzá. 

tatarbif2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tauszrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr7616439100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása