2 kg fiatal csirke, 2 fej vöröshagyma, pirospaprika, 1 20 dkg krumpli, 1 szál sárgarépa, 1 szál fehérrépa, 1 db zeller, 1 csomó petrezselyem zöldje, 1 db friss paprika, 1 db paradicsom, só, erős paprika és olaj.
A csirkéket feldaraboljuk és megmossuk. A vöröshagymát finomra vágjuk, olajon üvegesre pároljuk, majd megszórjuk pirospaprikával és rátesszük a csirkedarabokat. Sózzuk és fedő alatt 15 percig pároljuk.
Ezután hozzáadjuk az apró kockára vágott sárgarépát, fehérrépát, zellert, krumplit, felöntjük egy kevés vízzel, ráteszünk egy csomó petrezselyem zöldjét, a felvágott zöld paprikát, paradicsomot és mindezt puhára főzzük. Sóval, erős paprikával tetszés szerint ízesítjük. Tálalhatjuk csipetkével is.