különleges receptek

különleges receptek

Borjúszelet cordon bleu (228)

Ételkülönlegességek

2020. június 26. - Házi praktikák

5 db 160 g-s borjúszelet, 15 dkg sonka, 15 dkg óvári sajt, 2 db tojás, liszt, morzsa, só, zsír.

A hússzeleteket óvatosan kettévágjuk majdnem teljesen, széthajtjuk őket, majd vékonyra kiveregetjük, megsózzuk, borssal megszórjuk.

Mindegyik húsra ráterítjük a sajtot, a sonkát és az egészet felgöngyöljük. Fogvájóval keresztben átszűrjük, hogy ne essen szét, majd lisztbe, felvert tojásba és morzsába mártjuk.

Forró, bő zsírban mindkét oldalát kisütjük. Tálalás előtt a fogvájókat kivesszük, a zsírt leitatjuk, és tálaljuk krumplipürével vagy spagettivel. 

borjuszelet_cordon_bleu.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tauszrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr7515951716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása