különleges receptek

különleges receptek

Barbecue csirke (14)

2020. szeptember 02. - Házi praktikák

4 db csirkecomb, 10 dkg amerikai mogyoró, 10 dkg kókuszreszelék, 2 dl tej, 2 evőkanál citromlé, 2 evőkanál szójamártás, 1 evőkanál méz, 5 evőkanál barbecue-mártás, curry, 1 evőkanál étkezési keményítő.

A tejet felforraljuk és a kókuszreszelékre öntjük. 1 órát állni hagyjuk. Átszűrjük és kinyomkodjuk a tejet. Az így kapott kókusztejbe belekeverjük az apróra vágott amerikai mogyorót és a többi ízesítőt.

A páclébe belehelyezzük a kettévágott csirkecombokat. Lefedve, egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Amikor kivesszük a pácból rácsra tesszük, alá tepsit helyezünk, hogy a lé arra csurogjon.

A combokat forró sütőbe toljuk, és készre sütjük, közben a páccal gyakran kenegetjük.

Friss salátával, krumplival tálaljuk.

barbecue_csirke2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tauszrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr8016186788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása