4 db csirkecomb, 10 dkg amerikai mogyoró, 10 dkg kókuszreszelék, 2 dl tej, 2 evőkanál citromlé, 2 evőkanál szójamártás, 1 evőkanál méz, 5 evőkanál barbecue-mártás, curry, 1 evőkanál étkezési keményítő.
A tejet felforraljuk és a kókuszreszelékre öntjük. 1 órát állni hagyjuk. Átszűrjük és kinyomkodjuk a tejet. Az így kapott kókusztejbe belekeverjük az apróra vágott amerikai mogyorót és a többi ízesítőt.
A páclébe belehelyezzük a kettévágott csirkecombokat. Lefedve, egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Amikor kivesszük a pácból rácsra tesszük, alá tepsit helyezünk, hogy a lé arra csurogjon.
A combokat forró sütőbe toljuk, és készre sütjük, közben a páccal gyakran kenegetjük.
Friss salátával, krumplival tálaljuk.