különleges receptek

különleges receptek

Zöldbabpörkölt x

Ételkülönlegességek

2020. november 20. - Házi praktikák

  Egyszerű és finom étel.       

       

50 dkg húsos lecsó, 50 dkg juliskabab, 2 dl tejföl, párolt rizs, liszt, só, borsikafű, só, őrölt bors, tükörtojás, liszt. 

Sok paprikából, paradicsomból lédús húsos pörköltet készítünk, beleszórjuk a feldarabolt zöldbabot. fűszerezzük morzsolt borsikával.  Ha puha a hús és a bab, behabarjuk liszttel sűrített tejföllel. Meleg vízzel felengedjük, fűszerezzük és fedő alatt összefőzzük. 

Párolt rizst és tükörtojást adunk hozzá. Jó sok tejfölt öntünk rá, és megszórjuk petrezselyemzölddel. 

 

zoldbabporkolt.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tauszrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr3816292152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása