különleges receptek

különleges receptek

Káposztás libacomb (214)

Ételkülönlegességek

2021. január 11. - Házi praktikák

2 db libacomb, 2 fej vöröshagyma, 5 gerezd fokhagyma, 2 dl vörösbor, 50 dkg savanyű káposzta, 5 szem borókabogyó, só, bors, 1 db cseresznyepaprika, babérlevél.

A libacombokat megmossuk, bedörzsöljük sóval, borssal, tepsibe tesszük. Mellé rakjuk a megtisztított,  felkarikázott hagymát, fokhagymát, felöntjük borral, lefedjük, és a sütőben puhára pároljuk.

A savanyú káposztát átmossuk, hogy az erőssége csökkenjen. Közben egy fej vöröshagymát libazsíron megfonnyasztunk. Hozzáadjuk a káposztát, a borókabogyót, babérlevelet és a cseresznyepaprikát, majd az egészet , fedő alatt puhára puhítjuk. Ezután a libacombokat  libazsíron ropogósra sütjük.

 A  főtt káposztát. nagyobb tálra tesszük, tetejére terítjük a libacombokat, sózzuk, borsozzuk és meghintjük petrezselyemzölddel, pecsenyezsírral tálaljuk.

 kaposztas_libacomb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tauszrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr5516384034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása