2 db libacomb, 2 fej vöröshagyma, 5 gerezd fokhagyma, 2 dl vörösbor, 50 dkg savanyű káposzta, 5 szem borókabogyó, só, bors, 1 db cseresznyepaprika, babérlevél.
A libacombokat megmossuk, bedörzsöljük sóval, borssal, tepsibe tesszük. Mellé rakjuk a megtisztított, felkarikázott hagymát, fokhagymát, felöntjük borral, lefedjük, és a sütőben puhára pároljuk.
A savanyú káposztát átmossuk, hogy az erőssége csökkenjen. Közben egy fej vöröshagymát libazsíron megfonnyasztunk. Hozzáadjuk a káposztát, a borókabogyót, babérlevelet és a cseresznyepaprikát, majd az egészet , fedő alatt puhára puhítjuk. Ezután a libacombokat libazsíron ropogósra sütjük.
A főtt káposztát. nagyobb tálra tesszük, tetejére terítjük a libacombokat, sózzuk, borsozzuk és meghintjük petrezselyemzölddel, pecsenyezsírral tálaljuk.