50 dkg harcsafilé, csokor kapor, 1 kg krumpli, 5 db tojás, 2 dl tejföl, 2 dl tejszín, 30 dkg koktélparadicsom, 1 db hegyes paprika, kakukkfű, bazsalikom, só, bors, 20 dkg kemény sajt, 5 dkg vaj.
A harcsát felkockázzuk, sóval, borssal, kaporral ízesítjük. Közben a krumplit héjában megfőzzük, megtisztítjuk, karikákra vágjuk.
A tejfölt összekeverjük a tojással, a tejszínnel, majd belekeverjük a morzsolt kakukkfüvet és megsózzuk.
Egy tepsit kivajazunk, beletesszünk egy sor krumplit, ráhelyezzük a harcsát, a félbevágott paradicsomokat, a felkarikázott hegyespaprikát (el is maradhat), meg megtisztított, csíkokra vágott gombát, megszórjuk a bazsalikommal, és ráreszeljük a sajtot. A végén ráöntjük a fűszeres, tejfölös tojásmártást, a tepsit betoljuk a sütőbe, és 25 percig sütjük.